©CopyRight

Alles op waytobeauty is door mij zelf geschreven en gemaakt. Als dat niet zo is, dan hebben ik dat vermeld. Als je iets van m'n site wil gebruiken met dat dan even :)
©Waytobeauty 2010

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloglovin

Follow waytobeauty
dinsdag 9 november 2010

Updated wishlist

In september had ik een post gepost met m’n wishlist, nu is hij veranderd en kan ik er wat vanaf strepen:
- Ipod touch 4
- M.A.C a tartan tale kwastenset
- China Glaze For Audrey
- China Glaze Up & Away Nagellak
- M.A.C brush cleanser
- Verschillende soorten kledingstukken

Wat eraf is gestreept:
De m.a.c tartan tale kwastenset waar ik zondag een artikel over had geschreven. En de ipod touch 4! En één ding van de verschillende soorten kledingstukken (de blazer)

Wat wil ik niet meer:
- China Glaze Up & Away Nagellak, heb er een tijdje naar gekeken maar uiteindelijk heb ik toch soortgelijke kleuren in m’n stash
- Verschillende soorten kledingstukken, de meeste dingen zijn al weer weg bij de h&m en ik vind ‘t niet eens meer zo leuk die dingen :P Ik heb wel een blazer gekocht met een leuk printje (panterprint).

En wat ik nu wil:
wishlistnov
-Ik vind de birkin bag (van hérmes) zo’n leuke tas! Jammer dat hij €3000,- (of duurder zelfs) kost…Daarom wil ik graag een look-a-like maar de perfecte ben ik nog niet tegengekomen….
-Omg ik vind dit t-shirt zo leuk! Ik weet eigenlijk niet zeker of het mij staat en al helemaal niet of ‘t niet al is uitverkocht, want ik denk dat die collectie binnen 1 dag is uitverkocht…Maar goed staat hij mij en krijg ik de kans om hem te kopen dan doe ik dat!

Dit is ‘m wishlist van komende tijd

Wat willen jullie op dit moment heel graag of heb je na eeuwen sparen eindelijk gekocht? Let me know :)

(btw, ik zet geen Luisa meer onder het artikel aangezien ik nu alleen ben)