©CopyRight

Alles op waytobeauty is door mij zelf geschreven en gemaakt. Als dat niet zo is, dan hebben ik dat vermeld. Als je iets van m'n site wil gebruiken met dat dan even :)
©Waytobeauty 2010

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloglovin

Follow waytobeauty
vrijdag 22 oktober 2010

My ipod & my apps

Hooi,

Dit is nu al heel vaak gerequest: mijn ipod & mijn favo apps. Daarom dit artikeltje, met m'n favo apps, ik heb m'n ipod nog niet zolang 2 weekjes pas. Maar goed, natuurlijk heb ik al heel wat apps (6 pagina's om precies te zijn :$).
Ik heb de Ipod touch 4, sinds september ligt deze in de winkels. En hij heeft heel wat verbeteringen en nieuwe tools. Je kunt foto's maken en filmen, mulitasken, je achtergrond van je "apps pagina" veranderen, hij is een stuk sneller, retina display (veel scherper en mooier dan die van de vorige iphones/ipod touches (wat is de meervoud vorm van ipod touch :P?) hij heeft een microfoon en is een stuk platter en lichter.


Photobucket

Ok, nu over naar de apps!


Ebuddy
Dit is een msn app, hij is heel handig want je blijft online. Dus je kunt even een spelletje spelen of je hyves checken zonder dat je wordt uitgelogd.
(je hebt internet verbinding nodig als je deze app wil gebruiken)

PapiJump
Simpel spelletje waarbij je een bolletje naar boven moet laten springen.

LineUp 2
Moeilijk te omschrijven, maar je hebt allemaal gekleurde blokjes. En elke keer als het er drie of meer zijn kan je ze weg tappen.

Fashion Network
Als je dol bent op mode en modeshows, moet je deze app zekere installeren. In deze app staan allemaal modeshows van allemaal modemerken. Je tikt de naam aan en hij speelt de modeshow af , makkelijker dan youtube :)
(je hebt internet verbinding nodig als je deze app wil gebruiken)


Cut the rope
Bij deze app is het de bedoeling dat je allemaal stukjes touw doorsnijd in de juiste volgorde waardoor er een snoepje bij een monster beland (lol, klinkt beetje vaag).

Rat on a scooter XL
Dit is echt m'n favoriete app! Je moet een rat (op een scooter) op allemaal platforms laten springen, waar ook af en toe stukjes kaas op liggen, als je die kaas verzameld krijg je punten. Ook krijg je punten door verschillende stunts uit te halen. Maar het gaat steeds sneller , waardoor het moeilijker word om op de platforms te springen.
(Deze app kost normaal geld, maar hij is nu nog gratis dus grijp je kans!)


Battery Master
Ik vond 't echt heel irritant dat je niet kon zien hoeveel procent batterij je over had (wat wel bij de iphone kan). Deze app laat zien hoe veel batterij je nog over hebt, hoe lang hij moet opladen en hoe lang je bepaalde dingen kan doen (b.v in standby stand, muziek luisteren etc.)

FallDown!
Moeilijk te omschrijven, google het maar of installeer hem :)

Nail & hair / Nail catalog
Dit zijn 2 verschillende apps (nail & hair is 1 app en nail catalog is 1 app). In nail & hair (is wel japans) heb je allemaal foto's van kapsels en nail art. En bij nail catalog (in het engels) heb je allemaal foto's van nail art.

WallpapersHD
Deze is voor mensen met een Retina display (dus met iphone & ipod 4). Het zijn gewoon wallpapers , maar dan van hoge kwaliteit.

Flood-It! 2
In deze app moet je een "spel bord" in 1 kleur proberen te krijgen. Maar dat is nogal moeilijk in 22 stappen...

Dit waren m'n favoriete apps! Ik weet 't echt een hele waslijst, maar ja dan hebben jullie ook weer wat nieuwe apps :)

Wat is jullie favoriete app en raad je zeker aan?
xoxo


Luisa


(blogger doet iets met de tekst, waardoor een deel naast de foto komt te staan :S)

10 reacties:

Anoniem zei

Kun je er eigenlijk ook mee bellen?

Cindy zei

@ Anoniem
Nee, wel met de iphone (:

Sanne zei

Zeker girlscene en bubble game lite, msn en ook uitzendig gemist voor Ned. 123. En ook de telegraaf en de Volkskrant teletekst papijump en ........ Appie en al die stuff

Anoniem zei

ik ga er ook een kopen :D:D

Julie zei

Ik vind de app "we rule" echt super leuk! En Mega Jump is ook wel vet ;D

Annika zei

Ik wil wel een iphone maar niet de ipod touch. Het lijkt nu net een mobiel terwijl ie toch voor de muziek is?!. Maar wel leuk dat je weer artikels schrijft
XXX
Annika

Gwenny zei

ik weet niet of ie ook voor de ipod touch is, maar op mijn ipad heb ik shopstyle en daar kan je hele gave kleding vinden en een wishlist maken.
je hebt hiervoor wel internet nodig en hij is amerikaans. Je kan hem ook instellen op duitsland,frankrijk of UK maar bij USA vind je toch echt de mooiste dingen

Kirsten zei

Ik heb hem nog maar een week en ik ben helemaal verslaafd aan Papijump en Falldown

Fabienneee zei

OPI heeft ook een speciale app, altijd handig als je weet of een nagellakje je staat of niet, (aa')
xx

Anoniem zei

The sims 3 Ambitions is Superleuk!!
Kost maar €0,79.

Een reactie posten