©CopyRight

Alles op waytobeauty is door mij zelf geschreven en gemaakt. Als dat niet zo is, dan hebben ik dat vermeld. Als je iets van m'n site wil gebruiken met dat dan even :)
©Waytobeauty 2010

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloglovin

Follow waytobeauty
dinsdag 5 oktober 2010

Break

Hooi,

Ja jullie zagen het al aan komen, maar ik neem echt een break. Sorry daarvoor, maar ik heb het echt té druk. Ik hoopte dat ik de site met school kon combineren maar dat gaat op dit moment echt niet. Ik stop niet met filmpjes  maken, daar ga ik zeker weten met door.  De site begon ook toen we zomervakantie hadden, we hadden genoeg tijd en konden schrijven wanneer we willen.
Maar ik neem nu even een tijdelijke break van de site. Over 2 weekjes is het herfstvakantie en dan ga ik zwaar vooruit schrijven want dan heb ik ontzettend veel tijd om artikelen te maken. Dus ik heb een break van 2 weken, dan begin ik weer met de site.
Ook heb ik niet zoveel inspiratie en alles. Ik weet ook niet wanneer Ilayda weer terugkomt dus daar kan ik niks over zeggen.
Dus supersorry hiervoor en ik vind dit echt niet leuk, maar ja ik vind 't ook niet echt goed van mezelf om maar 1x in de 2 weken te posten. Dan kan ik net zo goed stoppen. Dus kom maar over 2 weken terug ofzo, dan heb ik vakantie en kan ik veel vooruit schrijven.


xxx

Luisa