©CopyRight

Alles op waytobeauty is door mij zelf geschreven en gemaakt. Als dat niet zo is, dan hebben ik dat vermeld. Als je iets van m'n site wil gebruiken met dat dan even :)
©Waytobeauty 2010

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloglovin

Follow waytobeauty
maandag 30 augustus 2010

Update #1

Hooi,

Jullie hebben gezien dat er dit weekend geen artikelen waren, dat is omdat ik in ‘t weekend echt bijna nooit op de computer mag van m’n moeder (heel erg irritant), waardoor ik niets vooruit heb kunnen schrijven.  Dus ik had gevraagd of Ilayda wou plaatsen maar dat is dus niet gebeurd.
Morgen moeten we alweer naar school , dus we gaan proberen lekker veel vooruit te schrijven, zodat er deze week weer gewoon word gepost.
Het is ook erg vervelend de reacties die we krijgen over Ilayda, ze werd uitgescholden en al dat soort gedoe. Het is echt heel vervelend voor iemand als je zo  erg word uitgescholden. Daarom gaan die reacties direct de prullenbak in :’)

Vandaag ga ik met Ilayda afspreken en dan gaan we samen een filmpje opnemen voor het site kanaal, dus je kunt vanavond of morgenochtend een filmpje op het site kanaal verwachten en vanavond hopelijk een artikel.

xoxo

Luisa (& Ilayda)

12 reacties:

Jessica zei

IK BEN MORGEN JARIG!!
DUS MAG ER MIS EEN LEUKE FEESTLOOK OP??

xoxox

Anoniem zei

@ luisa; oh, zo vervelend dat je bij je moeder niet op de computer mag :(

@ ilayda; het is erg vervelend dat je zulke reacties krijgt, maar ik ben het wel met hen eens(behalve het uitschelden). je doet niets, je hebt nog maar 2 x iets gepost.

jaa; feestlook zou leuk zijn!

Waytobeauty zei

Oja heb je een reQuest ofzo, zeg het dan!

Anoniem zei

hey , goed gezegd louisa , ik vind dat ilayda ook echt goed bezig is hoor !


roomtour ?

en feestlouk zou idd wel leuk zyn!!
ehct een leuke site MEIDEN ! doe zo verder !

xoxo Emma

Anoniem zei

Okee Ilayda ik hoop dat je je hierdoor wat beter voeld;

Jij (jullie) maken zo veel mesen blij met jullie leuke filmpjes en artikelen. En er zijn niet zo veel mensen die het zo leuk en goed doen zoals jullie. Daarom worden er mensen jaloers en doen ze zich voor alsof ze heel wat zijn. Maar dat zijn ze niet! Echt waar niet, ze zijn gewoon zielige kinderen zonder vrienden die gewoon heel onzeker zijn! Je mag er zijn, je bent super lief en een leuke meid! Waarom zou je daar naar luisten, je weet wel beter, er zijn 10000den meiden die je filmpjes kijken met plezier! Rot lekker op met al die zielige rotkinderen die jou proberen te kleineren, jij weet wel beter! Fuck op met iedereen die zo gemeen is, later krijgen ze er zo veel spijt van, dat het ze kapot maakt. En dan kan het niet meer teruggedraait worden dan is de rest van hun zielige leven verkloot door schuld!!!

JIJ - MAG - ER - ZIJN!!

Ik zal hier wel weer kut reacties op krijgen maar who cares?! Doesn't matter wat anderen vinden ik vind alleen dat JIJ moet weten dat je een supermeid bent en je mag er zijn!

xxxxx
theylovebeauty.blogspot.com

Ilayda zei

@ theylovebeauty

Ohmygod , dit is echt een superlieve reactie :$ Dankjewel dankjewel dankjewel! Kan het niet vaak geneog zeggen :$! <3 xilayda

lisa zei

SUPER dat julie weer een filmpje gaan maken

Anoniem zei

hier luisa nu zeg je zelf ook dat ilayda niks heeft gedaan

Jessica zei

go theylovebeauty go
Lieve Ilayda ze heeft helemaal gelijk jij bent pas nieuw en luisa doet dit al een tijdje ze moeten jou de tijd gunnen you go girl

ZXOXO

Anoniem zei

Hè, bah!
Ik vind dat ze zulke nare reacties over Ilayda plaatsen! Echt dom.

Je doet het super meis! En ik vind het wél degelijk leuk dat je artikelen schrijft over schoolspullen (omdat ik over 1 week pas naar school hoef!!). Ik vind het echt irritant dat je zulke stomme reacties krijgt. Trek je er niks van aan.2

En Luisa doet het ook super hoor :D!

Rachel & Annabelle zei

@Ilayda -- Alstubliefd alstubliefd alstubliefd (L)

xCRACEx zei

Ilayda je doet het super hoor!
laat ze maar kletsen!!
xcrace

Een reactie posten