©CopyRight

Alles op waytobeauty is door mij zelf geschreven en gemaakt. Als dat niet zo is, dan hebben ik dat vermeld. Als je iets van m'n site wil gebruiken met dat dan even :)
©Waytobeauty 2010

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloglovin

Follow waytobeauty
donderdag 19 augustus 2010

Schoolspullen 2010/2011

Heey , vandaag laat ik jullie mijn schoolspullen zien van 2010/2011. Zoals jullie misschien wel weten was dit schooljaar niet een van mijn beste. Hahaha , op naar de schoolspullen!


Image and video hosting by TinyPic

Dit is m'n agenda voor dit jaar. De fancy-agenda. Superleuke agenda , Luisa heeft 'm zelf ook. Het is echt een beautyagenda! Veel leuke testjes , quotes en dat soort dingen erin! Love it:)

Image and video hosting by TinyPic

Helemaal bovenaan zie je pakje schriften van de Action , daarnaast 10 schriften van de V&D. 10 voor 3 euro. Koopje! Op dat pakje schriften van de Action zit een klein notitieboekje met tabbladen. Handig dus! Ik ga 'm gebruiken voor quotes , als ik een idee krijg voor iets en als soort to-do boekje. Dan heb ik 3 pakjes etiketten. Eigelijk vier maar de vierde heb ik al gebruikt voor schriften , haha. Dus 1 van Paul Frank en de andere 2 van V&D. En helemaal links een map voor BeVo ( beeldende vorming ) , om alle werkjes in te bewaren.

Image and video hosting by TinyPic

Ik had nog een notitieblok van vorig jaar over , dus die ga ik pimpen zoals je ziet haha. Ben nog niet klaar hoor , maar daarboven zie je nog een notitieblok. Die is van de Hema. Daarnaast 3 wiskundeschriften. Van -hoe kan het ook anders- de Hema. En dan nog 3 rollen kaftpapier. Van my life is sweet , BLOND en een van de action. Ik moet nog 2 rollen want ik heb meer boeken dan vorig jaar. Maargoed dat zien jullie dan wel in een shoplog!:)

Wat hebben jullie qua schoolspullen? Laat het weten in de comments!


Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

12 reacties:

Anoniem zei

leuk ik had ook 3 kaftpapieren gekogt en heb gisteren gekaft en ik heb 2 rollen over :S en ik heb 1 ver etiketjes en die wasz genoeg

Manouk!!! zei

Ik ga naar groep acht dus ik heb niet echt veel nodig maar ik heb een multomap en agenda van pip studio.

Alice zei

En ohja schriften van de action en v&d en dat notitieboekje van de action heb ik ook. En die schriften van de action ook daar heb ik ook grotere van.

myownbedtimestory zei

Leuk
Ik heb schriften van de hema en gebruik kaften van vorig jaar ... + ik heb ook kaftpapier van de hema waar ik dan een foto op heb geplakt x]

Nikita zei

Is mijn bericht aangekomen?

Nikita zei

Nee, hihi.

Leuke site! Ik zoek een site waarvoor ik een template (layout) kan maken, die iets met beauty te maken heeft. Ik ben Nikita, en ik ontwerp nu ongeveer 1 jaar sites voor bedrijven/bloggers en mezelf. Ik maak ook logo's enz. Ik dacht aan jullie site toen ik werd gevraagd om een template te bouwen, waardoor ik mijn werk kan laten zien aan de kant van beauty. Alles te weten over mij zie je op: www.heyitsnikita.webs.com. Die is net geopend dus nog geen werk van mij te zien. Ik zou dit graag gratis doen voor jullie.

Groetjes, Nikita

Ooo, en niet denken dat ik een leugennaar ben, ik ben nogal jong, krijg ik vaak te horen. Dat is waar, maar het is mijn hobby geworden.

Ika zei

Leuke spulletjes ! ,, :D
&& Je heb t je map al heel leuk gepimpt ik zou er nog allemaal foto's van vrieden ofzo bij plakken dat is leuk om naar te kijken.
xoxo

Julie zei

leuke agenda ook!
heb je die schriften van de V&D? want ik heb die volensmij ook ;p

Louise!! zei

Vet leuk!

Anoniem zei

cool willen jullie ook een keer een filmpje maken over koortslip want ik heb er zelf heel erg last van -,-
dus als jullie wat willen doen daarover???

Anoniem zei

hee allemaal,
weet iemand van jullie toevallig waar dat je panter kaftpapier kan kopen?
het lijkt me zo vet, alleen ik kan het nergens vinden! maar het moer er gewoon zijn, haha.

x

Lily zei

Ohh,leuke spulletjes! Ik heb een map van Love Therapy. En dezelfde schriftjes van de V&D heb ik ook ;)

Een reactie posten