©CopyRight

Alles op waytobeauty is door mij zelf geschreven en gemaakt. Als dat niet zo is, dan hebben ik dat vermeld. Als je iets van m'n site wil gebruiken met dat dan even :)
©Waytobeauty 2010

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloglovin

Follow waytobeauty
zondag 5 september 2010

Hooi,,

Hooi,,

 

Hopelijk de laatste update voor komende weken, want dit is geen update site ;)

Sorry voor de afwezigheid dit weekend, ik had een filmpje opgenomen en toen ik hem wou uploaden was de batterij leeg –.- En ik kon dus ook géén foto’s maken…HANDIG…En daardoor dus óók geen artikelen, nu is m’n batterij aan ‘t opladen dus vanavond of morgenochtend komt het filmpje online. :D

 

Ilayda en ik gaan een schema maken , dat we om en om plaatsen. En ik schrijf geen artikel, als ik een filmpje heb geupload, dan zet ik het filmpje in een artikel.

 

Het filmpje wat ik ga uploaden, gaat over de beugel die ik krijg, hoe ik drum, m’n babykatje, m’n nobuy en de winactie :D Dus als je daar iets van wilt weten kijk dat filmpje dan :P

 

Dus laatste update voor komende weken en supersorry voor de afwezigheid van filmpjes en artikelen!

 

xoxo

 

Luisa

5 reacties:

Anoniem zei

Eindelijk :$

Waytobeauty zei

Oja, ik plaats eerst nog een ander filmpje morgen komt die vlog online!

myownbedtimestory zei

leuk dat schema
+ het filmpje x]

Pareltje zei

Leuk ik ben super benieuwd naar het filmpje waarin je iets doet met drum ofzow. Maar je hebt daar boven een poll gemaakt wat wil je liever. Als de prijzen met de winactie te maken hebben zijn ze echt veelste prijzig! Waarom koop je gewoon niet wat leuks maar toch goedkoops voor de winactie?(zo gaat je zakgeld er wat minder aan xd) Het is alleen een tip hoor ik bedoel er verder echt nix mee. Wel erg leuk om te zien dat je zoveel doet voor je site<333!

xx

Litsa zei

waar blijftie dan ? :P

Een reactie posten