©CopyRight

Alles op waytobeauty is door mij zelf geschreven en gemaakt. Als dat niet zo is, dan hebben ik dat vermeld. Als je iets van m'n site wil gebruiken met dat dan even :)
©Waytobeauty 2010

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloglovin

Follow waytobeauty
zaterdag 13 november 2010

Pacman Nails

Sorry voor de afwezigheid deze 3 dagen, maar vandaag 3 artikelen om het goed te maken, (Hopelijk vinden jullie dat niet erg :')
Ik was samen met een vriendin wat leuke nailart dingen aan 't bedenken en toen kwam ik op 't idee om pacman nails te maken, dus vandaag een NOTD van 'n pacman nails. Het is wel een van de meest aparte nailarts, die ik ooit heb gemaakt.
Benieuwd naar m'n pacman nails klik dan op meer lezen ;D


dinsdag 9 november 2010

Updated wishlist

In september had ik een post gepost met m’n wishlist, nu is hij veranderd en kan ik er wat vanaf strepen:
- Ipod touch 4
- M.A.C a tartan tale kwastenset
- China Glaze For Audrey
- China Glaze Up & Away Nagellak
- M.A.C brush cleanser
- Verschillende soorten kledingstukken

Wat eraf is gestreept:
De m.a.c tartan tale kwastenset waar ik zondag een artikel over had geschreven. En de ipod touch 4! En één ding van de verschillende soorten kledingstukken (de blazer)

Wat wil ik niet meer:
- China Glaze Up & Away Nagellak, heb er een tijdje naar gekeken maar uiteindelijk heb ik toch soortgelijke kleuren in m’n stash
- Verschillende soorten kledingstukken, de meeste dingen zijn al weer weg bij de h&m en ik vind ‘t niet eens meer zo leuk die dingen :P Ik heb wel een blazer gekocht met een leuk printje (panterprint).

En wat ik nu wil:
wishlistnov
-Ik vind de birkin bag (van hérmes) zo’n leuke tas! Jammer dat hij €3000,- (of duurder zelfs) kost…Daarom wil ik graag een look-a-like maar de perfecte ben ik nog niet tegengekomen….
-Omg ik vind dit t-shirt zo leuk! Ik weet eigenlijk niet zeker of het mij staat en al helemaal niet of ‘t niet al is uitverkocht, want ik denk dat die collectie binnen 1 dag is uitverkocht…Maar goed staat hij mij en krijg ik de kans om hem te kopen dan doe ik dat!

Dit is ‘m wishlist van komende tijd

Wat willen jullie op dit moment heel graag of heb je na eeuwen sparen eindelijk gekocht? Let me know :)

(btw, ik zet geen Luisa meer onder het artikel aangezien ik nu alleen ben)

Nieuw comment systeem

Snel test artikeltje, even kijken of het comment systeem werkt (:
Je moet op de titelkop klikken en dan kan je reageren!
maandag 8 november 2010

Ik stop!

Hee meiden , ja ik beloofde zoveel en kwam het niet na , maar ik stop met waytobeauty. Dit is geen tijdelijke pauze ofzo nee het is definitief. Supersorry , maar ik heb al 2 onvoldoendes en als je ons langer volgt weet je dat ik al een traumakrijg bij een 5. :)) Ik vond het heel leuk om een blog te hebben maar ik heb bijna geen tijd meer en ik weet dat jullie gewoon liever elke dag een artikel hebben dan 1 keer per week. Dus liever geen reacties met ; '' nou waarom stop je blablabla ''. Want áls er dan geen artikel is , is het van ; '' Ga gewoon stoppen ''...
Anyways , ik zal het bloggen wel missen hoor! Hoop dat jullie er vrede mee hebben hihi.

Tot ooit!
x Ilayda
( als je me nog wil volgen kan dat op twitter! www.twitter.com/xilaydaa )
zondag 7 november 2010

M.A.C kwastenset!

Yes , I got it! M’n m.a.c kwastenset van a tartan tale collectie, gister middag – toen de collectie was uitgekomen-  heb ik ‘m gekocht in de m.a.c pro store Amsterdam.
Ik wil al sinds ik ben begonnen met make-up zo’n kwastenset, de ene keer vond ik ‘t te duur, de andere keer was het alweer uitverkocht. Na 2 jaar heb ik nu eindelijk zo’n kwastenset!
Ik heb A lady & her tricks (buff & line brush collection) .
Hier een paar foto’s (sorry voor de slechte kwaliteit, maar heb de camera van m’n vader gebruikt).

M.A.C tartan tale 002
DETAILSKWASTENSET

Het tasje was stukken groter dan ik had verwacht! Ik dacht dat het ongeveer etui formaat zou zijn, maar hij bleek toch wat groter te zijn:

facegedoe
ik keek dom vandaar dat hartje ^^
Er zit ook een hengsel bij
– kwam ik later achter, had ‘m bij een vriendin in de prullenbak gegooid, toen ik ontdekte dat er 2 haakjes aan ‘t tasje zaten en dat in papier opgerolde touw een hengsel bleek te zijn, heb meteen die vriendin gebeld, die voor mij hem uit de prullenbak heeft gevist ^^-

M.A.C tartan tale 014
Van links naar rechts:
219SE, 252SE, 209SE, 168SE, 187SE.

De kwastenset was €55,- en is dus een Limited Edition (m.a.c holiday collection A tartan tale). Als je ook zo’n kwastenset wil moet je heel snel zijn, want ze waren al bijna uitverkocht toen ik de mijne kocht!
Willen jullie iets van de a tartan tale collectie of hebben jullie er al iets van?

Luisa
zaterdag 6 november 2010

Randomness

Ik heb op dit moment mijn camera’s niet (video/foto –.-). Dus daarom een random artikeltje, met van alles en nog wat (: Dus een vlog, in een blog vorm xD

 

Op dit moment heb ik btw echt hele erge pijn aan m’n gebit, omdat gisteren m’n beugel draad weer is vervangen (door echt een b*tch, ze ging met die haken in m’n tandvlees en werd boos op me omdat ik m’n tanden niet poets tijdens de pauzes?). Nu doet m’n voortand en m’n kiezen pijn. Dus ik kan niet ontbijten.  En over beugels gesproken, m’n voortanden staan nu echt recht ;D En ze hebben 2 kiezen getrokken en daardoor wordt m’n hoektand ook steeds rechter :)

Zometeen ga ik naar het centrum van amsterdam om de m.a.c tartan tale kwastenset te kopen! Ik heb nog géén idee welke ik ga kopen, maar als ik ‘m heb schrijf ik er morgen een artikeltje over (: Ik vind de tasjes eigenlijk helemaal niet mooi, maar ik wil al 2 jaar die kwastenset van m.a.c en nú ga ik ‘m kopen ook! Hij kost trouwens €55,- i.p.v de normale €50,-

Ik heb nu een nieuwe app op iPod m’n ipod en daar ben ik echt verslaafd aan :3 Als je een ipod/iphone/ipad hebt moet je ‘m echt kopen (hij is gratis, maar hoe moet je dat anders zeggen ^^), de app heet skyburger en je moet een hamburger maken door de ingredienten op te vangen (okeee dat klinkt heel weird, maar ja koop ‘m maar gewoon!).

Oke, volgende onderwerp, m’n favoriete nagellak blogs:

www.fuckyeahnailart.tumblr.com

www.fuckyeahprettynails.tumblr.com

www.supanails.tumblr.com

Moet je ff checken ^^

En over nagels gesproken check de nagels van dit kind:

http://www.youtube.com/watch?v=o5mKAgb5px0&ob=av2n

Ik heb echt niets met dat kind (Vooral hoe ze ronddraait met haar hoofd aan ‘t begin xD) maar haar stijl is wel leuk ;D

Oke en wat ik ook best raar vind, we krijgen zowat (nooit) reacties en ik schrijf iets over een winactie en meteen een overstroming aan reacties, schijnheilige peopletjes zijn jullie ^^ <—ja dat ^^ doe ik vandaag iets te vaak.

Oja en jullie moeten ook ff Donnie Darko intypen bij google, omg die gast, is zoooo leuk. Alleen nu is hij heel lelijk ;’( (Jake Gyllenhaal).

 

En ik kijk net op m’n youtube kanaal en…ik heb 1005 en subbies! AAAH ik vind dit echt heel leuk, superthxxx <3 *komt nog wel een filmpje van ofzo*

 

Ik kijk trouwens nu disneychannel ( m’n zusje eigenlijk) en er is nu wizards of waverly place omg hoe dom xD Nu is er reclame voor poppen en zingen meisjes *draai haar gezicht om* klinkt best gewelddadig xD En hebben jullie al gehoord dat TMF weggaat :’(? Nu worden nickelodeon en comedy central 24/7  en komt er op nickelodeon vanaf 21:00 teennick (ben benieuwd).

 

En als allerlaatste jullie MOETEN echt is filmpjes van shanedawson kijken en m’n all time favorites zijn:

 

Omg dit filmpje is echt geweldig hahaha, vooral het begin en allerlaatste stukje met z’n kat ;D

Lol , die dans op ‘t einde, xD zo droog .

 

Dus check ff z’n kanalen:

www.youtube.com/shanedawsonTV

www.youtube.com/shanedawsonTV2

www.youtube.com/Shane

 

En dit was dan m’n hele random van alles en nog wat artikel :D

 

Luisa

woensdag 3 november 2010

Winactie update


Er is hier zóóó vaak naar gevraagd, hoe het nou zit met de winactie. Na lang uitstellen en gedoe, weten we wat de prijzen zijn
Tumblr_kq89ali82l1qzur9fo1_500_large
. foto's van we heart it

Louboutin manicure?

Een paar weken geleden was m’n moeder naar Brazilië geweest, natuurlijk ging ze wat dingen meenemen (ook omdat ik toen jarig was op de dag dat ze terugkwam, 17 oktober). Natuurlijk wilde ik wat nagellak, dus ik ging op de site www.flickr.com foto’s zoeken van lakjes uit Brazilië , toen ik een hele vage manicure tegenkwam:
Kan de foto's niet invoegen aangezien alle foto's op flickr, copyright hebt, wil je de manicure bekijken klik op de onderstaande links :)
  http://www.flickr.com/photos/thegreenlemon/5023343676/

 http://www.flickr.com/photos/steteh/4880264733/
http://www.flickr.com/photos/unhasdalyta/4897237114/
http://www.flickr.com/photos/actitud_s2/4794370390

Ik ging het even googelen (in ‘t portugees) en kwam op allemaal braziliaanse sites uit, op een site kwam ik uit op “Louboutin” nails, dus geinspireerd op een paar schoenen van louboutin:



En ook rihanna is toen ermee gespot (als je heel goed kijtk iniedergeval :p)



Ik wil deze manicure wel graag proberen, maar m'n nagels zijn er nog niet lang genoeg voor. Maar als ze lang genoeg zijn, ga ik zeker weten het proberen!

Als jou nagels wel lang genoeg zijn, hieronder een how to:

How To Louboutin Manicure:
Neem 2 contraserende kleuren (zoals rood & zwart).
* Lak "het uit stekende" deel van je nagel aan de achterkant, begin zo dicht mogelijk bij je vingertop en wees    niet bang om een beetje nagellak op je vingers te laten komen.
* Als je dit hebt gelakt haal dan al het uitgeschoten van je vingers af en van de bovenkant van je nagel af.
* Lak nu je nagels zoals je altijd doet
And your Louboutin nails are ready!

 Wat vinden jullie van deze manicure en gaan jullie ‘t ook proberen?


Luisa
dinsdag 2 november 2010

Filmpje : Vlog, met nieuwe camera

Gisteren had ik een filmpje geupload i.p.v een artikel. Daarom gisteren geen artikel, ik wou het nog wel in een artikel plaatsen, maar ik was heel moe (het was inmiddels 10 uur 's avonds) dus daarom vandaag toch nog het filmpje in een artikel.





(als het fimpje niet afspeeld klik hier)

Ja, de kwaliteit lijkt minder en alles. Maar windows movie maker is gewoon een ontzettend crap programma wat de kwaliteit gewoon verpest ( en de kleur en "vorm" van 't beeld -.-). Ik wil dit zo snel mogelijk oplossen, zodat er weer 'normale' fimpjes zijn en niet helemaal verpest.

Luisa