©CopyRight

Alles op waytobeauty is door mij zelf geschreven en gemaakt. Als dat niet zo is, dan hebben ik dat vermeld. Als je iets van m'n site wil gebruiken met dat dan even :)
©Waytobeauty 2010

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloglovin

Follow waytobeauty
zaterdag 25 september 2010

NOTD: sweets for my sweets & blue my mind

Vandaag een NOTD met twee lakjes: sweets for my sweets van Catrice en blue my mind van H&M.

Als eerste sweets for my sweets, een superleuk suikerspin roze lakje. Hij lijkt ook op saint germain lipstick van m.a.c wat ook op beautygloss stond.













(door blogger wordt de kwaliteit van de foto slecht, heel stom is dat...)

Het is echt een mooi lakje, maar je hebt wel 3 laagjes nodig voor 't lakje, bij 2 laagjes geeft hij nét niet die goede dekking. Wat wel jammer is...
De houdbaarheid van de lak is ongeveer 1,5/2 dagen dan komen de eerste chips al.
Je kunt Catrice lakjes voor 2,50 kopen bij 't kruidvat.

Dan blue my mind van de H&M, ik zag dit lakje al weleens voorbij kopen en toen ik in de stad was met een vriendin had ze die voor mij gekocht (:
Het is echt een heel mooi blauw lakje en ik heb geen soortgelijke blauw in mijn nagellak collectie.


















De kleur is precies 't zelfde als in 't flesje:


















(m'n nagels zitten echt in een "down" periode :P M'n nagelriemen zijn hartstikke droog, ookal smeer ik ze elke dag in, ze brokkelen en scheuren af...)
Ik kan niets zeggen over de houdbaarheid van de nagellak, omdat ik hem pas sinds vandaag op heb. Ik denk dat hij rond de 2 dagen op m'n nagels zal blijven zitten.
Je kunt blue my mind voor 2,95 bij de H&M kopen.

Sorry voor de slechte kwaliteit van de foto's (Bédankt blogger -.-) en ik kon ook geen 4e foto invoegen (nogmaals bedankt blogger...).
Ik ga vandaag het filmpje van de sleek palette tutorial opnemen (als ik tijd heb, want ik moet m'n nieuwe kledingkast in elkaar gaan zetten en bij iemand gaan eten...).


Hebben jullie een van deze twee lakjes? En wat vinden jullie ervan of zou je nog een van deze twee lakjes willen hebben?

xoxo

Luisa

sorry , blogger spaced 'm en zet alle teksten naast de foto's in plaats van eronder, hoop dat het de volgende keer wel gewoon lukt!
donderdag 23 september 2010

Twitter : Quotes

Hooi,

Dit keer niet een beauty gerelateerd artikeltje, maar wel iets wat ik met jullie wil delen: de teen quotes twitter accounts, waarschijnlijk kennen wel redelijk wat mensen deze accounts op twitter. Maar ik deel toch even m'n favoriete met jullie en de leukste quotes!
Ik schrijf de allerleukste op een memoblaadje en die plak ik in m'n agenda :)

De allerleukste quotes die er zijn getweet:

"I'm in love with my bed, but my alarmclock won't let us be togheter."
"Dentist! Stop talking to me! I can't repy with your hand in my mouth!"
"Being paranoid because te spider that was there a second ago all of sudden dissappeared."
"I call every single clown fish Nemo"
"I only weare ugly clothes when i'm home alone."
"Everytime I need batteries I take good batteries out of something else instead of buying new ones."
"Dropping something in the store and just walking away like nothing happend"
"I hate when I get water stuck in my ear and I look weird trying to get out."
"Where is the remote?...."All the way over there"..."Guess I'm watching this..."
"How do you spell school? P-R-I-S-O-N"
"Dude go as slow as possible so I don't have to do my presenation"
"The akwardness of saying "what" the third time"
"I check my phone twice, because I forgot the time was the first time"
"Even tough I'm finished my test first, I wait for someone else to get up"

Dit waren m'n favorieten, ik heb er nog véél meer opgeschreven maar die kan ik niet allemaal hier gaan inzetten.
En dit zijn m'n favorieten accounts, ik kan niet stoppen met retweeten als zij aan 't tweeten zijn :P
www.twitter.com/ohteenquotes
www.twitter.com/OMGteenquotez
www.twitter.com/allteensdothis
www.twitter.com/thatssomeee
www.twitter.com/dailyteen
www.twitter.com/itstheteenlife

En dan nog de 2 nederlandstalige:
www.twitter.com/tienerthings
www.twitter.com/OMGikhaatdat

(Nu heb ik er zelf ook eentje met iemand gemaakt www.twitter.com/LikeWTFF , ook nederlands :) )

Sorry dat dit niet het meest interessante artikel ever is, maar ik had niet veel tijd tussen 't leren door :(

xoxo

Luisa


(Btw, wat vinden jullie fijner als ik gewoon m'n artikel begin met hooi, en eindig met xoxo Luisa of gewoon een artikel plaats net als andere grote sites?)
woensdag 22 september 2010

Ben ik weer! (Luisa)

Hooi,,

Daar ben ik eindelijk weer, sorry voor de afwezigheid, maar ik moest ontzettend veel leren, gisteren was ik (echt waar !) van plan om iets te schrijven, maar uiteindelijk was ik de hele dag bezig met het leren van Duits...(wat een vreselijke taal zeg! En ik haat die lidwoorden, kan het maar niet onthouden..) Ik heb nog een Proefwerk wiskunde gepland en godsdienst en dan ben ik eindelijk van die vreselijke toetsen af! Leraren houden echt geen rekening met je sociale leven ;)
Ik ga proberen vanaf vandaag weer artikelen te schrijven en ik ga zeker weten VOOR zondag de tutorial van 't sleek pallete uploaden. Alleen met het vorige filmpje zat er iets in m'n ooghoek wat er niet heel erg fris uitzag :P Dus vandaar dat ik de vorige niet heb geupload.
Het eerste artikel (of de eerste 2) zullen wel gewoon een NOTD zijn, maar dat is omdat ik nu nog bezig ben met leren (hope you understand).
Nu wil ik echt héél graag van jullie weten, wat JULLIE op de site willen zien (nee, daarmee bedoel ik niet of jullie meer artikelen willen zien, maar wat voor artikelen ;) )
- Do it yourself
- Eye of the day
- Outfit of the day of iets anders met fashion
- nagels / tutorials
- verzorging (van de huid, haar?)
- haar dingen
Of wat anders wat jullie willen zien, zeg 't ASJEBLIEFT! (ik heb vandaag iets met woorden in capslock zetten, sorry :P).
Ok, dit was weer zo'n update  artikeltje maar ik hoop dat jullie 't begrijpen :)

xoxo

Luisa

BTW Ilayda wil waarschijnlijk een van de komende 2 weken beginnen, maar ik beloof (en zij natuurlijk ook) niks! We willen ook nog een livechat doen, wat denken jullie hiervan?
zondag 12 september 2010

Wishlist September 2010

Hooi,

Vandaag eindelijk weer een normaal artikel (: Ik heb al heel veel filmpjes gemaakt deze week, maar die heb ik níet op de site gezet, omdat dat niet lukte. Dus áls je de filmpjes wil zien van de afgelopen week ga dan ff naar m'n youtube kanaal en dan zie je 't wel. Vandaag of morgen zet ik ook nog een look met 't sleek palette online :)

Vandaag m'n wishlist, want ik heb natuurlijk een nobuy en als ik lekker veel geld heb na 3/4 maanden ga ik shoppen. Ook ben ik volgende maand jarig, dus daar ook 1 ding van in deze wishlist.

Oke ik begin met het verjaardags kadootje wat ik echt supergraag wil:


De nieuwste ipod touch: de ipod touch 4. Ik wil echt al eeeeeeeuwen een ipod touch (nou ja om precies te zijn 4 jaar lang). Dit keer wilde ik hem echt voor m'n verjaardag, dus ik ging ff googelen of er nog een nieuwe versie uit zou komen. En ja! Hij is sinds 1 september uit. Ik ben 17 oktober jarig (dan word ik 14) , dus ik heb 'm al binnen 1 maandje! Hij heeft een camera (HD) je kunt dan meteen 't filmpje bewerken + uploaden naar youtube, wel handig, kan ik ook vanaf m'n ipod snel filmpjes uploaden. Je kunt ook met andere mensen met een ipod touch (video) bellen en multitasken, dus msnen én internetten zonder dat je wordt afgemeld van msn. Hij kost 230 euro voor 8g , prijzig inderdaad, ik betaal wel een deel mee. En het andere deel m'n oma.

Dan de wishlist van m'n nobuy wat ik dan wil kopen.
Ik wil ook al heel lang een m.a.c brush set, nu heb ik eindelijk geld en ga ik 'm ook kopen!

Dit is de brush set die ik wil kopen, van de m.a.c holiday collection 2010: A Tartan Tale. Hij kost - net als de jaren ervoor - , 50 euro. Er is ook nog een andere brush set.



Minstens 1 ding van deze outfit (behalve het topje). De outfit klopt niet helemaal zoals in de dingen in de winkel.
De blazer: Ik wil graag een gele blazer met zwarte stippen erop, maar die kon ik niet vinden. Anders wil ik een andere blazer met een printje.
Het rokje: Ik vind dit echt een superschattig rokje, maar ik weet niet of hij mij zal staan...
De panty: Deze panty of een andere panty met een vrolijke print, die je bij de h&m divided kan krijgen.
De laarzen: Ik wil absoluut NIET deze laarzen, maar ik wil graag kortje laarsjes (ik mag een nieuw paar schoenen uitzoeken, maar dan wel laarzen).


bron

China Glaze - For Audrey
Zo'n ontzettend mooi lakje! Wat ook nog eens een dupe is van een Chanel lakje (Chanel Nouvelle Vague). Hij kost volgens mij rond de 6 euro.




bron

Een lakje van de China Glaze up and away collection. Echt superleuke nagellakjes. Ik zou van deze collectie graag de kleurtjes High Hopes (2e in de 1e rij), Four Leave Clover, (3e in de 2e rij), Flyin High (deze wil ik 't liefst de 1e in de 3e rij) en Light As Air ( de allerlaatste).

En dan (voorlopig) het laatste ding van m'n wishlist:

De m.a.c brush cleanser, ik heb op dit moment maar 2 oogschaduw kwasten, dus ik gebruik voor elk kleurtje bijna alleen maar dezelfde kwast. Dus soms doe ik bruin op en wil ik nog een highlighter doen zit er allemaal bruin doorheen...Dat is de reden dat ik deze graag wil kopen (waar ik meteen een vertuiver bij ga kopen, want niet erg praktische verpakking). Deze kost rond de 9,- euro.

Dit is m'n wishlist voor komende maand(en). Wat willen jullie op dit moment graag hebben? (en daarmee bedoel ik niet alleen rond beautygebied )

xoxo

Luisa
donderdag 9 september 2010

Break..

Heey meiden , als jullie me volgen op twitter , dan weet je het misschien al. Ik heb besloten een break te nemen. Van het hele beautyblog-gedoe. We kregen al reacties van : '' Ilayda kan beter stopppen'' , '' I.pv , sorry ik kan geen artikel plaatsen-artikels , kan je beter echte artikels maken '' '' Luisa maak een eigen blog aan '' en ga zo maar door. Ik ga hier niet eens op in, want ik weet dat ik bijna geen tijd heb voor een blog. Ik zeg niet dat ik stop , maar nu vind ik andere dingen belangrijker.. Ik zal waarschijnlijk een maand weg zijn. Als je wil weten hoe het verder met me gaat , dan kan je me volgen op twitter.

www.twitter.com/xilaydaa

Ik zal al die lieve comments missen! Love y'all.

x Ilay
dinsdag 7 september 2010

Fimpjes van afgelopen dagen,

Hooi,

Als allereerst, nu krijgen we ineens reacties dat we niets doen. Sorry hoor, ik zit hier allemaal filmpjes voor jullie op te nemen, is het weer niet goed. Jullie denken dat je echt 1-2-3 een artikel klaar hebt en elke dag een filmpje of een artikel online kunt zetten. We zijn geen fabriek, we zijn mensen :') Jullie staan er ook echt niet bij stil (volgens mij) dat wij ook naar school moeten, ook gewoon huiswerk moeten maken en ook moeten leren.Geloof je ons nog steeds niet? Maak dan zelf een site dan besef je pas hoeveel tijd het kost en vooral nog met een youtube kanaal. Dat was even m'n mededeling. 
Oke de afgelopen 3 dagen heb ik dus filmpjes voor jullie opgenomen en er komen nog zeker weten 2 aan.

Ik kan geen filmpjes van youtube invoegen, dus als je het filmpje wil zien moet je steeds op de titel van het fimpje klikken :)


Er komt nog een "site only" filmpje, waar ik m'n beugel heb :) 
Een look met m'n sleek palette, hebben jullie nog een request voor een filmpje zeg 't dan!

xoxo

Luisa

~

Heey meiden , zoals jullie merken ben ik weer een beetje afwezig. Dit komt omdat ik het zo belachelijk druk met school heb. Maar , als je me langer volgt , ga ik dit jaar echt voor school dus ik zal proberen iets te plaatsen maar ik beloof niks. Ik heb trouwens een nieuwe laptop met webcam dus als jullie ooit een livechat/blogTV/tinychat willen met Luis en mij , laat 't weten in de comments!

Nogmaals sorry..
x Ilayda
zondag 5 september 2010

Hooi,,

Hooi,,

 

Hopelijk de laatste update voor komende weken, want dit is geen update site ;)

Sorry voor de afwezigheid dit weekend, ik had een filmpje opgenomen en toen ik hem wou uploaden was de batterij leeg –.- En ik kon dus ook géén foto’s maken…HANDIG…En daardoor dus óók geen artikelen, nu is m’n batterij aan ‘t opladen dus vanavond of morgenochtend komt het filmpje online. :D

 

Ilayda en ik gaan een schema maken , dat we om en om plaatsen. En ik schrijf geen artikel, als ik een filmpje heb geupload, dan zet ik het filmpje in een artikel.

 

Het filmpje wat ik ga uploaden, gaat over de beugel die ik krijg, hoe ik drum, m’n babykatje, m’n nobuy en de winactie :D Dus als je daar iets van wilt weten kijk dat filmpje dan :P

 

Dus laatste update voor komende weken en supersorry voor de afwezigheid van filmpjes en artikelen!

 

xoxo

 

Luisa

vrijdag 3 september 2010

Review: HEMA facewash & dagcrème

Hooi,,
Daar ben ik weer (lijkt net alsof het lijkt alsof ik 3 maanden weggeweest :P). Dat was omdat ik gewoon geen zin had :$ En m’n nieuwe schoolweek was begonnen etc.. Ik had toen gepland om gisteren een artikel te plaatsen, maar toen moest ik al m’n boeken kaften daar was ik 3 uur mee bezig, moest meteen eten, ging naar m’n moeder, drummen en toen had ik geen tijd meer :S Vandaar dus vandaag een artikel , een dubbele review van HEMA facewash & dagcrème uit de speciale tienerhuid collectie (zo noem ik ‘t maar even dan :P).

Ik begin met de Wash out! facewash gel.
De gel kost €4,- voor 250 ml. Wat dus niet duur is, maar wat ik wel raar vind is dat de normale facewash gel €2,50 kosten. Je kunt ze dus alleen bij de HEMA krijgen.

nail art - sweets minty and sugar 021
De facewash gel heeft een dikke blauwe substantie, je hebt redelijk veel water nodig om het goed over je gezicht te kunnen smeren, als je te weinig hebt , dan gaat het heel stroef. De facewash schuimt niet ontzettend veel en heeft een lekker parfum geurtje. Niet in de buurt van je ogen doen, want dat doet echt heel erg pijn, ook niet in de buurt van je mond komen, want dan heb je meteen die smaak in je mond…
De werking is heel goed, m’n huid is minder vet en veel veel minder puistjes, ik gebruik de facewash gel elke dag ‘s ochtends en ‘s avonds. 
De facewash gel werkt heel goed en is zeker aan te raden en krijgt een 9/10.

Dan de review van de dacrème Your face needs me TOO! (echt een vage naam xD). De dagcrème kost (volgens mij) rond de €4/5.
nail art - sweets minty and sugar 023
De dagcrème is blauw en ruikt niet heel lekker, een beetje (mannen) deo achtig met parfum. Niet geweldig dus. Ik smeer ‘m altijd na het reinigen op (wat ook de bedoeling is ;P). Je hebt een beetje nodig voor je hele gezicht , omdat het een gel is. Dus je kunt er lang mee doen. De crème doet z’n werk, m’n huid is (net als bij de facewash gel) minder vet, minder puistjes en ziet er gewoon stukken beter uit.
Daarom krijgt de crème een 8/10

Ik weet niet of het is door de combinatie van de producten, of dat ze apart ook zo goed hun werk doen. Maar de producten zijn echt aan te raden! Supergoedkoop en gewoon bij de HEMA te koop, dus neem zeker een kijkje als je een vette en oneffen huid hebt en toch wat nieuwe huid producten nodig hebt :P


xoxo

Luisa
donderdag 2 september 2010

Mini-update / Reclame?! / School

Hee meiden! Ik wou even een update posten omdat ik aan een aantal punten aandacht wil schenken. ( Haha , klinkt net alsof ik een  oud mens ben:P ) We krijgen meestal rond de 15/16 reacties per artikel en soms zelfs meer , supersupersuuuuperbedankt daarvoor , alleen komt het soms ook voor dat er in de reactie die diegene plaatst een site voorkomt. Bijvoorbeeld : Leuk artikel! xxx Ilayda www.waytobeauty.nl.tt . Dat was dus een voorbeeld. Dit word dus NIET op prijs gesteld. Dit zijn we als reclame , en wij zijn geen reclamebord zoals Luisa dat heel mooi noemt :) Als je een reactie plaatst , kan je kiezen bij profiel : Naam/url. Dan kan je je naam en je website invoeren. Dan ziet iemand je site als 'ie over je naam gaat met zijn/haar muis. ( Ik ga uit van haar , maar ach.. ) Dus dan moet je ook NIET je site invoeren bij je naam. Alle reacties die een website in de reactie of naam hebben worden verwijdert.. Helaas moet ik hier echt aandacht aan geven , want het is iets wat wij niet echt leuk vinden. Bedankt alvast!

Dan zijn de scholen weer begonnen! Ik zit nu in 2mavo en Luisa in 2vwo. Groot verschil , haha. Maargoed , ik ben echt van plan dit jaar heel serieus te doen. En ik  hoor echt van iedereen om me heen dat van havo naar mavo veel rustiger is. Dat merk ik wel , haha. Zijn jullie over? Hoe bevalt je klas? Laat het ons weten in de comments!

We hebben een poll rechts van dit artikel staan. Die is daar voor de winactie. We willen graag weten wat jullie willen als prijs. Hoe en wat je moet doen komt allemaal nog! Uitgebreid filmpje en artikel , het komt eraan! 

x Ilayda
woensdag 1 september 2010

88 Metal Mania palette ~ Boozycosmetica

Heey meiden , vandaag een review over het 88 Metal mania palette van Boozyshop. Ik heb dit palette gewonnen via een giveaway. Op naar de review!

Image and video hosting by TinyPic

Zoals je ziet is het een matte , zwarte palette. En sinds kort heeft Boozyshop er boozycosmetica op laten plakken (??).

Image and video hosting by TinyPic
* even mooie foto:P , haha *

Image and video hosting by TinyPic
Dit is het palette , ik vind het echt een supersupermooi palette! Zoals je ziet vooral donkere kleurtjes , maar ook lichte kleurtjes. Allemaal stuk voor stuk super gepigmenteerde kleurtjes! Ze blijven lang zitten , ook zonder basis(!!!) Alleen raad ik sowieso een basis aan , want het gaat wel creasen na ongeveer 2 a 3 uurtjes. En , believe me , dat is niet zo mooi! Hier nog wat swatches.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Alle swatches zijn zonder basis! I love this palette!<3 Ik raad hem echt iedereen aan. Want er zitten neutrale kleurtjes in , maar ook velle kleurtjes! Dat maakt dit palette zo leuk


Hebben jullie zelf ook een 88 palette? Zoja , welke? En bevalt 'ie?